• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Şoseaua Munceşti va fi reparată integral

    Şoseaua Munceşti va fi reparată integral

    08.08.2012  

    Primăria municipiului Chişinău va repara integral şoseaua Munceşti din capitală. Lucrările de renovare a 12,5 km de drum se vor desfăşura în două etape şi vor dura până la sfârşitul lunii august, curent. 

    În cadrul primei etape, lucrările de reparaţie a şos.Munceşti au început pe tronsonul Gara Feroviară - str.Grădina Botanică, care în prezent au fost îndeplinite în proporţie 40 la sută. Cea de-a doua etapă de lucrări va cuprinde tronsonul între str. Lunca Bâcului şi intrarea în localitatea Sângera.

    Reabilitarea integrală a şos. Munceşti va facilita accesul transportului de mare tonaj, care leagă zona de est a ţării cu oraşul Chişinău. Pentru reabilitarea integrală a străzii au fost redirecţionate surse financiare prevăzute anterior pentru reparaţia bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, deoarece bulevardul respectiv va fi renovat integral în cadrul programului BERD de reparaţie a 6 artere şi străzi din zona centrală a Chişinăului.

    Conform Programului de reparaţie a străzilor din Chişinău, până la finele anului 2012, urmează a fi reabilitate integral străzile Mihai Viteazul, Petricani, Vadul lui Vodă, Grigore Vieru, inclusiv 5 porţiunii de drum: str. Tudor Strişcă, bd. Dacia (intersecţia cu str. Grădina Botanică), intersecţia străzilor Ismail - Varniţa - Calea Basarabiei şi Calea Moşilor şi intersecţia străzilor Burebista - Munceşti. În acest scop, Primăria Chişinău a contractat în anul 2011 un credit în valoare de 162 milioane lei.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com