print
(FOTO) Dorin Chirtoacă, Primarul general al mun. Chișinău a participat la lansarea Vernisajului „La Înălțime”, proiect înițiat de cei de la „Orașul meu”
20.03.2015
48000 Accesări

 În seara zilei de 19 martie, tinerii cărora le aparține inițiativa „Orașul meu” au deschis oficial expoziția vernisată „La înălțime”. În cadrul acesteia sunt expuse 50 de imagini, alese de către un juriu profesionist din peste 2.000 de imagini postate pe Instagram cu hash tagul #orasulmeu.

Adrian Pleșca, fondatorul proiectului „Orașul meu”, a adus mulțumiri tuturor pentru prezență, dar și pentru susținerea continuă din partea Municipalității, ceea ce, de fapt, a demonstrat și apariția-surpriză a edilului capitalei, Dorin Chirtoacă, care, la rândul lui, a salutat inițiativa, promițând să o susțină până la capăt.

Dorin Chirtoacă, la rândul lui, a povestit câte puțin despre istoria Chișinăului, cum acesta s-a metamorfozat de atunci și câte proiecte propuse au fost realizate. Deși tinerii păreau a fi emoționați de prezența edilului, acesta a fost prietenos cu toți cei prezenți, demonstrând un interes deosebit atât față de poze, cât și față de clădirea evenimentului.

Auzul oaspeților evenimentului a fost încântat de un cuplu de interpreți, care au cântat piese dedicate Chișinăului.

Vernisajul se va desfășura timp de 3 săptămâni în incinta Muzeului Chișinăului (cunoscut ca Turnul de apă de lângă USM), la ultimul etaj, de unde puteți avea parte și de o priveliște nemaipomenită asupra orașului. Puteți veni de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00, pentru a vedea cele 50 de poze. 

Sursa foto: www.diez.md, www.zugo.md

Serviciul de Presă al PL
20 martie 2015
Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.