print
PL solicită şedinţă specială a Parlamentului pentru a fi prezentate rezultatele investigaţiilor privind evenimentele de la 7 aprilie 2009
18.05.2012
1185 Accesări

Deputatul liberal, Corina Fusu, a solicitat o ședință specială a Legislativului la 24 sau 25 mai, în care Procuratura Generală, MAI, SPP și SIS-ul să  prezinte rapoarte privind elucidarea evenimentelor din 7 aprilie 2009.

”PL vrea să știe despre măsurile întreprinse întru investigarea evenimentelor de acum trei ani.Vrem ca această ședință să fie organizată până la vacanța deputaților”, a declarat deputatul liberal.

Președintele Legislativului, Marian Lupu, a menționat că propunerea de organizare a acestei ședințe speciale va fi discutată săptămâna viitoare la ședința Biroului Permanent al Parlamentului.

Liberalii au solicitat organizarea unei ședințe speciale a Parlamentului încă în luna aprilie. Atunci deputații PL s-au  declarat nemulțumiți de modul în care au fost investigate până acum evenimentele din 7 aprilie 2009 și au cferut convocarea în termen de o lună a unei noi ședințe speciale a Parlamentului dedicată rezultatelor investigaţiilor evenimentelor de după 5 aprilie 2009.

www.arena.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.