print
Mihai Ghimpu: În pofida neînţelegerilor din AIE, noi trebuie să lucrăm asupra programului pe care ni l-am asumat
01.12.2011
2444 Accesări

Alegerea preşedintelui a devenit o problemă a Europei. Cel puţin aşa a declarat liderul PLdupă şedinţa Consiliului AIE din seara zilei de ieri. Totodată, nici Mihai Ghimpu nu a numit o dată anume pentru alegerea preşedintelui, menţionând că acum se pregăteşte terenul în acest sens.

Liderul PL a declarat că s-a discutat despre prioritatea votării legilor, dar şi despre alegerea, în paralel, a preşedintelui. "Politica bugetar-fiscală e discutată în grupurile formate, iar alegerea preşedintelui - în comisie. Noi putem examina şi o sută de proiecte de legi într-o şedinţă, important e că am conştientizat faptul că adoptarea legilor e necesară", a declarat Mihai Ghimpu.

"Vedeţi că e lipsit de ploaie. În caz de îngheţ - pierdem grâul. Poate plouă şi la casa preşedintelui şi alegem preşedintele", a mai spus liderul PL.

Totodată, acesta a dat asigurări că AIE exista, menţionând că problema este caracterul diferit al membrilor AIE. "Nu putem pune la îndoială că AIE exista şi trebuie să existe. Caracterele sunt diferite şi indiferent de caractere trebuie să lucrăm asupra programului pe care ni l-am asumat", a spus acesta.

www.inprofunzime.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.