print
Mihai Ghimpu solicită ca Veaceslav Ioniţă să fie demis din funcţia de preşedinte al Comisiei economie a Parlamentului
21.02.2013
2148 Accesări

Vrea demisia lui Veaceslav Ioniţă din funcţia de preşedinte al Comisiei Economice. Este vorba despre liderul PL, Mihai Ghimpu, care susţine că liberal-democratul joacă la cazino pe banii statului.

"Demisia lui Ioniţă de la şefia Comisiei Economice. El, în loc să monitorizeze ce se întâmplă la Guvern, este părtaş. Joacă la cazino pe banii statului", a specificat Ghimpu.
 
Totodată, liberalul a solicitat ca procurorul General interimar, Andrei Pântea să vină în Parlament să dea explicaţii cu privire la legea cazinourilor. "Pântea să ne vorbească despre legea cazinourilor. Dacă este vinovat Ghimpu, atunci să răspundă. Dacă este Ioniţă, atunci - la Bernardazzi cu el. Să afle lumea adevărul. Să vedem cine strigă hoţul", a afirmat liderul PL.
 
Documentul despre activitatea cazinourilor a fost adoptat şi promulgat în 2010. Mihai Ghimpu susţinea că Veaceslav Ioniţă a schimbat nişte cifre în document după ce acesta fusese votat, iar în urma acestor  modificări proprietarii de cazinouri urmau să plătească jumătate din taxa anuală pentru o masă de joc. Prejudiciul adus statului a fost estimat la aproape 6 milioane de lei.

www.inprofunzime.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.