print
Proiecte de mediu moldo-ungare
08.11.2012
1706 Accesări

La 8 noiembrie Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru a avut o întrevedere cu Excelența Sa Matyas Szilagyi, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Ungaria în Republica Moldova. 

Scopul întrevederii a constat în discutarea prevederilor proiectului Memorandumului de Înțelegere dintre Ministerul Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Dezvoltării Rurale al Ungariei privind Cooperarea în domeniul Mediului.  

În cadrul vizitei au fost analizate principalele prevederi ale memorandumului, obiectivele de bază ale acestuia, precum și posibilitățile de dezvoltarea a unor proiecte investiționale în domeniul protecției mediului. 

Ministrul Gheorghe Șalaru a ținut să menționeze că Republica Moldova se bucură de o colaborare sănătoasă în domeniul protecției mediului cu state membre ale Uniunii Europene, iar experiența Ungariei reprezintă un model pentru statul nostru în procesul de integrare europeană. 

La rândul său oficialul ungar a remarcat rezultatele pozitive înregistrate de Republica Moldova în ultimii 3 ani în domeniul protecției mediului și s-a arătat încrezut în dezvoltarea pozitivă a relațiilor bilaterale dintre cele două state.


Ministerul Mediului al Republicii Moldova

www.mediu.gov.md 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.