print
Concurs pentru tineri organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului
10.09.2012
1358 Accesări

În conformitate cu Programul naţional de manifestări cultural-artistice consacrate Anului Ion şi Doina Aldea-Teodorovici Ministerul Tineretului şi Sportului lansează concurs pentru cel mai bun ciclu de articole în presa naţională şi cea locală, despre contribuţia lui Ion şi a Doinei Aldea-Teodorovici la renaşterea naţională şi la dezvoltarea culturii naţionale.

Scopul concursului este încurajarea tinerilor în promovarea valorilor naţionale, educării patriotismului şi a atitudinii civice.

La concurs sunt incurajaţi să participe tinerii care scriu pe parcursul anului cel puţin trei articole în presa naţională ori cea locală despre contribuţia lui Ion şi a Doinei Aldea-Teodorovici la renaşterea naţională şi la dezvoltarea culturii naţionale.

Dosarul participantului care vor cuprinde: Materialele scrise, insotite de CV-ul aplicantului şi copia buletinului de identitate, urmeaza a fi prezentat pînă la data de 10 noiembrie 2012 la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, str.Ştefan cel Mare, 162 etajul 8, bir. 815. 

Materialele prezentate vor fi examinate de un juriu, semnat din specialişti din domeniu domeniul, în baza urmatoarelor criterii de evaluare:
1 Profesionalismul şi modul de abordare
2 Profunzimea de abordare şi originalitatea expunerii
3 Exactitatea faptelor şi veridicitatea surselor
4 Numarul de materiale publicate de participanţi pe parcursul anului

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în cadrul Galei de decernare a Premiului Naţional pentru Tineret ediţia 2012.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: tineret@gov.md, tel: (022) 820-864, persoana de contact: dl. Constantin Ţurcanu

www.mts.gov.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.