print
Dorin Chirtoacă nu renunţă la procesul de judecată împotriva lui Dodon
07.02.2012
1654 Accesări

Dorin Chirtoacă nu-şi retrage plângerea legată de falsificarea Monitorului Oficial de către Igor Dodon. Asta chiar dacă are de negociat cu fostul său concurent la alegerile locale şi de asta depinde stabilitatea în Consiliul Municipal Chişinău. "Nu are nimic una cu alta", a ţinut să menţioneze primarul.

Totodata, primarul susţine că în privinţa falsificării Monitorului Oficial "procesul continuă, iar lucrurile s-au simplificat pentru că Igor Dodon a recunoscut că documentul a fost falsificat, iar acuzaţiile au fost nefondate. La judecătoria Râşcani procesul este pe rol. Au avut loc două înfăţişări. De partea cealaltă nu s-a prezentat nimeni. Următoarea înfăţişare, dacă nu mă greşesc, este la finele lunii februarie."

Cât despre dosarul Ciocârlia şi cel legat de sediul nou al PCRM, primarul susţine că a transmis materialele către anchetă. "În dosarul Ciocârlia, la prima etapă au fost achitaţi reprezentanţii Moldconstructmarket şi cei ai primăriei din acea perioadă. Este atacat cu recurs acest dosar. La fel şi în cazul dosarului cu sediul PCRM. A fost atacat în judecată, răspunsul a fost negativ", a mai spus Dorin Chirtoacă.

www.inprofunzime.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.