print
(galerie foto)la Orhei s-a constituit Liga Medicilor Liberali
16.07.2010
3058 Accesări

Liberalii din Orhei s-au întrunit săptămâna trecută  într-o ședință  în cadrul căreia au constituit Liga Medicilor Liberali din Orhei. La ședință au participat lucrători medicali din raionul Orhei cit și membri a Comitetului Executiv, președintele Sergiu Miron precum și vicepreședinții filialei Partidului Liberal .

La ședință de fondare a Ligii Medicilor  s-a discutat despre rolul lucrătorului medical și implicarea lui in viața politică la nivel central și raional cât și lipsa simțită a lucrătorului medical în politică.

 
S-au propus candidaturi la funcția de președinde al Ligii Medicilor Liberali  Amoasii Ilie și Pavel Cristalov. În urma votul unanim al celor prezenți s-a ales Pavel Cristalov - medic în Spitalul Raional Orhei iar vicepreședinții Ligii au fost aleși  Valeriu Chitan - medic traumatolog, Mitru Tatiana - asistenta medicală. De asemenea au fost votați și membrii biroului : Elena Țurcan, Ana  Pojar, Svetlana Amoasii, Ghenadie Turcan și secretarul biroului Maia Stratulat.

Liberalii din Orhei își propun și constituirea Ligii Profesorilor, a oamenilor de afaceri, a juriștilor cu scopul de a forma o echipă de specialiști în cadrul Filialei Liberale din Orhei. la Orhei deja există Liga Femeilor Liberale  și Organizația de Tineret a Partidului Liberal.

În cadrul Filialei Teritoriale PL din Orhei sunt înregistrați circa o mie de membri ai Partidului Liberal.

                    

                    

                    

                   

                   

                   

Departamentul de Comunicare al PL

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.