• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a avut o întrevedere cu Mariama Diallo, atașat pentru cooperare regională în domeniul drepturilor copilului

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a avut o întrevedere cu Mariama Diallo, atașat pentru cooperare regională în domeniul drepturilor copilului

    26.01.2012  

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a avut o întrevedere cu Mariama Diallo, atașat pentru cooperare regională în domeniul drepturilor copilului cu mandat pentru România, Bulgaria, Republica Moldova. 

    În cadrul întrevederii au fost evaluate acţiunile comune organizate pe parcursul anului 2011 în cadrul parteneriatului Consiliului Naţional pentru protecţia drepturilor copilului şi Ambasada Franţei în Republica Moldova. De asemenea, părţile au stabilit priorităţile pentru anul 2012.

    Mihai Moldovanu a relatat despre reformele iniţiate şi proiectele în derulare în domeniul protecţiei drepturilor copilului şi a accentuat priorităţile Consiliului pentru anul în curs.

    În anul 2012, accentele vor fi puse pe incluziunea socială a copiilor, nemijlocit celor cu necesităţi speciale, calitatea serviciilor prestate copiilor şi familiilor, reabilitarea psiho-socială şi sănătatea copiilor şi adolescenţilor.

    Mariama Diallo a subliniat că apreciază eforturile depuse de Guvernul Republicii Moldova în promovarea drepturilor copilului şi  spiritul activ de ocrotire a copilului, care poate fi preluat şi de alte state.

    Părţile au convenit asupra semnării unui Acord de colaborare, care va conţine acţiunile comune ale Consiliul Naţional pentru protecţia drepturilor copilului şi Ambasada Franţei în Republica Moldova în vederea monitorizării respectării drepturilor copilului şi eficientizării acţiunilor în procesul reformelor în domeniul protecției copilului și familiei.

    Vicepremierul a exprimat mulţumirile Ambasadei Franţei în Republica Moldova pentru asistenţa oferită şi pentru implicarea în procesul de reformă a ţării.

    www.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com