• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a avut o întâlnire la Guvern cu tinerii bloggeri

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a avut o întâlnire la Guvern cu tinerii bloggeri

    19.02.2013  

    Tinerii sunt viitorul unui popor, sunt cei cu idei noi, cei care aduc schimbarea. Astfel, Clubul Tinerilor Bloggeri de la Centrul Media Pentru Tineret a fost invitat la Casa Guvernului penrtu o discuție liberă cu Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu.

    Sistemul educațional este în continuă schimbare, iar scopul primordial este perfecționarea acestuia. Elevii au multe obiecții în privința disciplinelor, temelor studiate în școală și la universitate, astfel, ideea principală oferită de tineri și acceptată de Domnul Viceprim-Ministru a fost crearea unui Consiliu Consultativ format din elevi. Acesta va reprezenta interesele elevilor, dorințele și sfaturile cu privire la sistemul educațional.
     
    Discuția s-a bazat nu doar pe ocupația elevilor în cadrul școlii, ci și înafara acestuia. Copiii tot mai mult umblă pe stradă, stau în fața calculatorului și uită de sport sau diferite ocupații artistice. O problemă majoră este lipsa centrelor pentru tineri, unde aceștia și-ar putea petrece timpul cu folos, astfel s-au căutat diverse căi pentru a spori numărul acestora.
     
    Pe parcursul întrunirii adesea a fost auzit cuvântul:”transparență”, spre care tinde sistemul de guvernare și în scopul căruia se elaborează diverse proiecte. Guvernul este în căutare continuă a perfecționării, dar acesta nu va obține nimic fără susținerea și dorința poporului, căci fiecare din noi este responsabil pentru ceea ce se petrece în jur!

    Teodora Ursu, www.reporter.stirilocale.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com