• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Bilanţ la sfârşit de an: Dorin Chirtoacă cheamă şefii de direcţii la raport

    Bilanţ la sfârşit de an: Dorin Chirtoacă cheamă şefii de direcţii la raport

    24.12.2012  

    La sfârşit de an, conducerea Primăriei îşi propune să facă un bilanţ al activităţii, dar şi să stabilească obiectivele pentru 2013. În acest sens, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat că, în această săptămână, va mai avea loc încă o şedinţă a aleşilor municipali.

    "Şedinţa de astăzi nu va fi ultima din acest an. Ne vom mai întâlni o dată, vom decide când, posibil joi sau vineri, mai vedem. Vreau să facem o şedinţă pentru a vedea cum aţi îndeplinit sarcinile la capitolul parteneriate publice şi private, dar şi cum stau lucrurile la capitolul documente strategice ale subdiviziunilor", a precizat edilul Capitalei.

    De asemenea, Chirtoacă a solicitat tuturor şefilor de Direcţii ca, până la finele anului, pe site-ul Primăriei să fie plasate informaţii privind documentele stategice la care s-a lucrat în 2012 şi la care se va munci în 2013: "Vreau să vad cine şi ce face. Să îmi raportaţi fiecare subdiviziune ce preconizează să facă în 2013. Vreau să mă informaţi referitor la documentele strategice care sunt în vigoare şi cele care se promovează. Să nu mai aud la şedinţe că se face, se lucrează. Trebuie să punem punct, să venim cu fapte concrete şi să finisăm lucrurile începute" a conchis primarul.

    Chiar dacă Dorin Chirtoacă a anunţat că şedinţa de astăzi nu va fi ultima din acest an, conducerea Primăriei a primit azi cete de colindători.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com