• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Daruri de Crăciun de la ministrul Vitalie Marinuţa pentru copiii de la Şcoala primară-grădiniţă din satul Negreşti, Străşeni

    Daruri de Crăciun de la ministrul Vitalie Marinuţa pentru copiii de la Şcoala primară-grădiniţă din satul Negreşti, Străşeni

    19.12.2012  

    Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a împărţit daruri de Crăciun copiilor de la Şcoala primară-grădiniţă din satul Negreşti, Străşeni, în cadrul unei vizite la sediul instituţiei de învăţământ.

    Copiii de la Şcoala primară-grădiniţă din satul Negreşti l-au întâmpinat cu drag şi cu un program artistic pe ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa. Drept recompensă pentru poeziile şi cântecele pregătite, dar şi pentru faptul că au fost cuminţi, ascultători şi au învăţat bine în anul care a trecut, ministrul Marinuţa le-a oferit copiilor daruri. „Ne-am gândit ca în prag de Sărbători să fim alături de copii şi să le aducem un strop de fericire. Am mers cu daruri în mai multe şcoli din ţară şi sperăm că am reuşit să-i bucurăm pe cei mici”, a declarat Marinuţa.

    Directorul interimar al Şcolii primare-grădiniţă din satul Negreşti, Elena Ţurcan, a mulţumit ministrului pentru cadourile generoase şi a precizat că în prezent în această instituţie de învăţământ studiază circa 120 de copii, dintre care circa 45 fac parte din grupele de grădiniţă. „Copiii au rămas plăcut suprinşi de cadouri. Alături de ei, vă mulţumim şi noi pentru acest gest frumos făcut înaintea sărbătorilor de iarnă”, a spus Elena Ţurcan.

    La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele consiliului raional, primarul de Străşeni şi Comandantul Centrului militar teritorial Străşeni.

    Ulterior, ministrul Marinuţa a vizitat Centrul militar teritorial şi filiala Întreprinderii de Stat Centrul de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională din oraşul Străşeni, şi a discutat cu conducerea celor două instituţii despre proiectele realizate în anul curent şi cele care vor demara în 2013.

    Ministerul Apărării al Republicii Moldova

    www.army.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com