• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Anatol Şalaru a aplicat sancţiuni administrative unor directori ai întreprinderilor de întreţinere a drumurilor

    Anatol Şalaru a aplicat sancţiuni administrative unor directori ai întreprinderilor de întreţinere a drumurilor

    14.12.2012  

    Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Anatol Șalaru însoțit de Viceministrul  Boris Gherasim au efectuat în după amiaza zilei de ieri și în decursul nopții o inspecție pe drumurile naționale și locale din raioanele de nord și centru ale republicii pentru a verifica calitatea  lucrărilor de deszăpezire efectuate în ultimele zile.

    Ca urmare, conducerea Ministerului s-a arătat nemulțumită de operațiunile de curățare a drumurilor locale din raioanele Briceni, Drochia, Hâncești, Sângerei și Ungheni, unde au fost înregistrate mai multe drumuri de acces blocate. În dimineața zilei de astăzi, directorilor întreprinderilor de întreținere a drumurilor din Drochia, Hâncești, Sângerei și Ungheni le-au fost aplicate sancțiuni administrative conform Codului Muncii. De asemenea, contractul privind efectuarea lucrărilor de întreținere a drumurilor încheiat cu întreprinderea privată ,, Drumuri- Briceni,, ar putea fi reziliat.

    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că la această oră toate drumurile naționale și cele locale aflate în gestiunea Ministerului sunt practicabile. În total pe toate drumurile publice au fost distribuite până la 15 mii tone de material antiderapant și implicate aproximativ 400 de autospeciale pentru lucrările de deszăpezire, inclusiv 40 de unități arendate zilnic de la agenții economici.
    În acest context, Ministrul Anatol Șalaru adresează mulțumiri Ministerului Afacerilor Interne pentru măsurile interprinse în vederea fluidizării traficului rutier pe drumurile naționale și respectiv angajaților întreprinderilor de întreținere a drumurilor care și-au respectat obligațiunile de serviciu.

    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că în următoarele zile sunt anunțate condiții meteo instabile și  face un apel către conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație  pe traseele naționale.

    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com