• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ora bilanţurilor: Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi

    Ora bilanţurilor: Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi

    05.12.2012  

    Filiala Teritorială PL din raionul Anenii Noi şi-a desemnat conducerea în cadrul Conferinţei Organizaţiei Teritoriale PL Anenii Noi, desfăşurată duminică, 2 decembrie 2012. Sergiu Cușnir a fost ales Preşedinte al Filialei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi, vicepreşedinţi fiind desemnaţi Ion Leca, Eugen Salcuțan și Vlad Demina.

    La Conferinţă au mai participat Vadim Cojocaru, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și Roman Clima, Secretar General adjunct al PL. Deputatul Vadim Cojocaru s-a referit la situația social-politică din Republica Moldova, precum şi la realizările PL în activitatea parlamentară și guvernamentală. Roman Clima a menţionat despre importanţa mobilizării forțelor tinere și implicarea cât mai activă a tinerilor în viața politică, atât la nivel republican, cât și la cel raional.

    Sergiu Cușnir a ținut să mulțumească deputatului Valeriu Munteanu pentru consolidarea echipei PL în raionul Anenii Noi: “Domnului Munteanu i-a reușit să construiască, practic pe loc gol, o filială, devenită atât de puternică. A avut suficientă inteligență și răbdare la consolidarea rândurilor liberale din Anenii Noi. Astfel, avem o temelie puternică, ce cu siguranță ne va ajuta pe viitor”.

    În cadrul Conferinţei, a fost audiat raportul deputatului Valeriu Munteanu privind situaţia în raionul Anenii Noi: activitatea filialei pe parcursul ultimilor 4 ani, concluzii în urma alegerilor parlamentare din 2010 şi a celor locale din 2011, activitatea consilierilor raionali, realizările primarilor.

    Sergiu Cușnir, Preşedinte al Filialei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi, este născut la 6 ianuarie 1978. Este licențiat în economie şi master în Administrarea Afacerilor, specialitatea management, Academia de Studii Economice din Moldova. A lucrat în calitate de șef adjunct al Oficiului Teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat. Este președinte al fracțiunii PL în Consiliul raional Anenii Noi. Actualmente, deține funcția de director general al unui broker de asigurări.  Cunoaşte limbile engleză şi rusă.

    În continuare, vă propunem alocuţiunea Preşedintelui Sergiu Cușnir, rostită la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi, 2 decembrie 2012.

    " Onorat prezidiu,
    Doamnelor și Domnilor,
    Stimați colegi,

    Evenimentul de astăzi ne-a demonstrat încă o dată că filiala Partidului Liberal în Anenii Noi a fost fondată și se dezvoltă în baza principiilor europene,  valorilor democratice şi, nu în ultimul rând, în baza doctrinei liberale.

    Filiala PL în Anenii Noi este într-o continuă creștere. Despre aceasta ne vorbesc rezultatele obținute la alegerile locale, lipsa migrației și, desigur, calitatea membrilor. Cu mândrie și fără un pic de ezitare putem nominaliza șefii de servicii deconcentrate, șefii de servicii descentralizate, primarii și consilierii aleși, care ne sunt colegi – membri ai PL. 

    Meritul pentru aceste reușite ne aparține în totalitate nouă, în primul rând membrilor și simpatizanților PL din Anenii Noi. Totodată, aș vrea să subliniez că o mare parte al acestui succes se datorează domnului Valeriu Munteanu. Domnului deputat i-a reușit să construiască, practic pe loc gol. o filială, atât de puternică. A avut suficientă inteligență și răbdare la consolidarea rândurilor liberale din Anenii Noi. Astfel, avem o temelie puternică, ce cu siguranță ne va ajuta pe viitor. 

    În calitate de Președinte al filialei PL Anenii Noi, mă voi conduce de următoarele principii:
    • Asigurarea comunicării pe verticală și comunicarea pe orizontală, între organizațiile primare şi biroul permanent. Vom construi o rețea socială de comunicare eficientă, utilizând la maxim tehnologiile informaționale existente.
    • Asigurarea reprezentativității – fiecărei organizații primare i se va garanta participarea la training-uri, conferințe și prezența la administrarea raionului.
    • Vom asigura prezența și vizibilitatea Partidului Liberal în Anenii Noi prin deschiderea unui sediu al organizației.
    • Vom mări numărul membrilor organizației păstrând calitatea și stăruind asupra bunei reputații al acestora.
    În baza principiilor respective vom defini obiectivele de lucru pentru următorii ani.
    Astfel, ne vom afla într-un proces de consultare permanentă cu societatea civilă, organizațiile primare, colegii din alte filiale și desigur cu structurile Centrale ale Partidului Liberal. Aceste consultări ne vor asigura informarea despre situația reală, punând un mare accent asupra principiului de feed-back.

    În final vreau să vă îndemn pe toți să avem încredere în ceea ce facem. 
    Vă mulțumesc și contez pe încrederea Dumneavoastră în continuare.”

    Filiala Teritorială PL din raionul Anenii Noi

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com