• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Liberalii despre remanieri, șefia CNA și noul director SIS

    Liberalii despre remanieri, șefia CNA și noul director SIS

    11.09.2012  

    Până la sfârșitul acestei luni, miniștrii înaintați în Guvern de către Partidul Liberal trebuie să prezinte rapoarte de activitate care să conțină atât bilanțul pentru primii doi ani, cât și prioritățile pentru viitorii doi. În așa mod formațiunea încearcă să le dea o notă de activitate miniștrilor săi.

    „Dacă prim-ministrul nu este mulțiumit de activitatea miniștrilor, să ne spună. Nu o dată am spus, să spună tot la Consiliul Alianței. În activitatea oricărui ministru există atât partea bună, cât și rea. Totul depinde de buget. La Ministerul Tineretului și Sportului, sportivii au reușite, tinerii mai au niște speranțe. Sincer vorbind, am discutat la birou lucrul acesta. I-am convocat pe toți și le-am spus să pregăteacă raportul până la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie: ce au făcut și ce mai au de făcut anii viitori. Eu mă mulțumesc că nu fură, cheltuiesc banii cinstit. Poate lipsește experiența, dar în rest...”, a menționat liderul PL, Mihai Ghimpu la ProTV Chișinău.

    Cât despre conducerea organelor de drept și a Serviciului de Informație și Securitate, liberalul a spus: „Șeful CCCEC îl alegem prin concurs. PG- reformată și o să vedem. SIS - în prima lună de toamnă problema va fi rezolvată”.

    „La Centrul Național Anticorupție șeful va fi ales. Legea prevede că este nevoie de un concrus. Nu o să treaca nici al PL-ului, nici a PD-ului, nici a PLDM-ului. Trebuie să vină un om cinstit și profesionist. Ca la moldoveni, îi bun până îi dai scaun. Dacă nu se schimbă nimic, va fi clar că ceva este la mijloc”, a punctat președintele PL. „ La SIS, în prima lună de toamnă rezolvăm problema. Nu orice om poate fi om la SIS. Președintele propune, noi votăm”, a concluzionat acesta.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com