• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (FOTO)Stadion modern în comuna Izvoare, raionul Florești

    (FOTO)Stadion modern în comuna Izvoare, raionul Florești

    28.08.2012  

    Un stadion modern a fost inaugurat în comuna Izvoare din raionul Florești de Ziua Independenței.

    Primarul comunei Vladimir Zgavordei, împreună cu oaspeți importanți veniți de la Chișinău, Florești și Soroca, au tăiat panglica de inaugurare în fata unei asistenţe numeroase. Locuitorii comunei au venit cu mic cu mare la evenimentul de inaugurare, fiind mândri și mulțumiți de faptul că au un stadion modern în localitate, unul dintre cele mai moderne din întreg raionul Florești. În conformitate cu tradiția, arena stadionului a fost sfințită de preotul din localitate.

    Stadionul din comuna Izvoare, amenajat în baza sponsorizărilor, va găzdui meciurile de fotbal de nivel raional. Potrivit primarului liberal Vladimir Zgavordei, autoritățile locale planifică pentru anul viitor amenajarea unei scene pe teritoriul stadionului pentru desfășurarea concertelor, altor manifestări culturale și artistice.

    La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale: Octavian Bodișteanu, viceministrul Tineretului și Sportului, Ștefan Paniș, Președintele raionului Florești, Boris Ivasi, Vicepreședintele raionului Soroca, consilierul raional PL Sergiu Gulii, Roman Gherasimov, Președintele Filialei Raionale PL din Florești, reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, ai autorităților publice de la Consiliul Raional Florești. Oaspeții au venit și cu cadouri pentru locuitori și autoritățile comunei: un set de mingi de fotbal de la Consiliul Raional Florești și de la Federația Moldovenească de Fotbal, precum și drapelul Republicii Moldova de la consilierii raionali PL.

    Stadionul din comuna Izvoare are o suprafață totală de circa 650 m.p., fiind situat chiar în centrul localității. Primarul comunei Vladimir Zgavordei a mulțumit tinerilor care au contribuit, în bază de voluntariat, la amenajarea stadionului, Federației Moldovenești de Fotbal, precum și agenților economici locali grație cărora a fost posibilă amenajarea stadionului, în special antreprenorilor Leonid Turculeț, Aurel Novac și Inga Fiodorov. Sportivii din localitate și agenții economici au primit diplome de recunoștință din partea autorităților publice locale pentru contribuția adusă.

    După ceremonia de inagurare, cei prezenți au asistat la un meci amical de fotbal între echipele din comunele Izvoare și Gura Căinarului (antrenor Simion Vlas).

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Departamentul Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com