• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai Ghimpu: Despre remanierile guvernamentale vom discuta la şedinţa biroului politic al PL

    Mihai Ghimpu: Despre remanierile guvernamentale vom discuta la şedinţa biroului politic al PL

    21.08.2012  

    “Mai mult mi-a fost dor de voi, jurnaliştii, să vă văd, să vă întreb unde v-aţi odihnit, cum v-aţi odihnit”. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PL Mihai Ghimpu, după ce zilele trecute premierul Vlad Filat afirma că îi este dor deja de colegii din Alianţă şi că abia aşteaptă să revină din vacanţă pentru a relua discuţiile.

    Totodată, Mihai Ghimpu s-a referit şi la remanierile pe care le cere premierul Vlad Filat. “PL nu bea apa în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră cu colegii noştri din Alianţă. Noi încă nu am discutat în cadrul partidului”, a menţionat liberalul.

    De asemenea, deputatul a precizat că urmează să discute în partid acest subiect în noiembrie. “Urmează să avem o discuţie la 2 ani de la guvernare. Nu poţi să te joci 2-3 luni şi să schimbi ministrul, nu este corect. În noiembrie avem şedinţa biroului politic a partidului, vom asculta fiecare ministru şi atunci vom lua o decizie”, a afirmat Mihai Ghimpu.

    Recent, doi miniştri PLDM au fost înlocuiţi. Ministrul de Interne Alexei Roibu a fost înlocuit de Dorin Recean, iar ministrul Educaţiei Mihail Sleahtiţchi de Maia Sandu.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com