• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Preşedintele raionului Ialoveni Nicolae Andronachi a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Preşedinţilor de Raioane

    Preşedintele raionului Ialoveni Nicolae Andronachi a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Preşedinţilor de Raioane

    30.05.2012  

    La 27 mai 2012, Președintele raionului Ialoveni, domnul Nicolae Andronachi a participat la Coșnița, Dubăsari, la ședința președinților de raioane, găzduită de către Președintele raionului Dubăsari, domnul Grigore Policinschi.

    În cadrul evenimentului a fost luată decizia de a crea Asociația Președinților de Raioane din cadrul Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM), pentru consolidarea administrației publice de nivelul II.

    Președintele raionului Ialoveni, domnul Nicolae Andronachi a fost ales în calitate de vicepreședinte al Asociației Președinților de Raioane, alături de președintele raionului Ștefan Vodă, domnul Vasile Buzu, președenția Asociației fiind asigurată de către Președintele raionului Soroca, domnul Victor SĂU.

    Scopul înființării acestei asociații este de a promova drepturile și interesele autorităților locale executive de nivelul II, crearea platformei de comunicare și schimbul de experiență dintre membrii-președinți de raioane. În cadrul ședinței a fost adus un omagiu tuturor celor care au căzut în luptele pentru apărarea independenței și integrității teritoriale a Republicii Moldova.

    Totodată, conducătorii autorităților raionale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova (inclusiv din regiunea transnistreană) au fost invitați să adere la această asociație apolitică și profesională.

    www.il.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com