• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Iniţierea unor proiecte comune moldo-italiene în domeniul protecţiei mediului

    Iniţierea unor proiecte comune moldo-italiene în domeniul protecţiei mediului

    29.05.2012  

    Marți, 29 mai, Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru a avut o întrevedere de lucru cu Excelența Sa Stefano de Leo, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova.

    În cadrul întrevederii au fost inițiate discuțiile pe marginea desfăşurării unei colaborări bilaterale în domeniul protecției mediului. Subiectele principale de discuții au reprezentat sectorul de aprovizionare cu apă și canalizare, gestionarea depozitelor de poluanți organici persistenți, precum și dezvoltarea domeniului de protecție a biodiversității.        

    Un element aparte al întrevederii l-a constituit posibilitatea semnării uni acord de colaborare în domeniul protecției mediului, urmat de inițierea unor proiecte și transferuri de cunoștințe și experiențe.

    În finalul întâlnirii cei doi oficiali au ținut să sublinieze importanța unei colaborării bilaterale fructuoase în domeniul protecției mediului, ministru Gheorghe Șalaru menționând că relațiile moldo-italiene au un istoric bogat, iar dezvoltarea acestora prin intermediul domeniului protecției mediului reprezintă un pas important pentru Republica Moldova în aspirațiile sale de atingere a standardelor și valorilor europene.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com