• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Ion Cebanu a avut o întrevedere cu delegaţia Federaţiei Internaţionale de Tenis

    Ministrul Ion Cebanu a avut o întrevedere cu delegaţia Federaţiei Internaţionale de Tenis

    11.05.2012  

    Salutăm prezenţa delegaţiei Federaţiei Internaţionale de Tenis la Chişinău şi sperăm la o aprofundare a colaborării în vederea elaborării unor strategii care ar aduce rezultate dorite în timpul apropiat. Declaraţia aparţine Ministrului Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, care a avut o întrevedere cu reprezentantul ITF, Hrvoje Zmajic.

    ”Suntem prezenţi în lista membrilor Federaţiei Internaţionale de Tenis din 1994 şi sperăm că comunitatea sportivă internaţională a început să ne cunoască mai bine, în ultimii ani. Chiar dacă nu avem deocamdată campioni europeni sau mondiali, putem vorbi de o nouă abordare în politicile de sport în Republica Moldova, accentele fiind puse atât pe performanţe, cât şi pe şcolile sportive care reprezintă sursa principală de candidaţi la medalii”, a mai adăgat Ion Cebanu.

    La rândul său, reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Tenis a declarat că cunoaşte foarte bine succesele sportului moldovenesc din ultimii doi ani şi apreciază performanţele sportivilor din Republica Moldova, inclusiv la proba de tenis. ”Sunteţi unul din cele cinci state europene care beneficiază din plin de asistenţa ITF. Avem foarte multe programe pentru ţara voastră şi sperăm că împreună cu autoritatea centrală de la Chişinău , dar şi cu federaţia sportivă de profil, vom obţine rezultatele aşteptate de fanii moldoveni ai acestui sport, cu adevărat aristocratic”, a accentuat Hrvoje Zmajic.

    Delegaţia ITF se află la Chişinău într-o vizită de documentare de câteva zile, în cadrul căreia Hrvoje Zmajic a mai avut întrevederi cu conducerea Federaţiei de tenis şi Școlii sportive specializate de tenis, aflată în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com