• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Daruri de Paşti pentru copiii cu dizabilităţi de la viceprim-ministrul Mihai Moldovanu

    Daruri de Paşti pentru copiii cu dizabilităţi de la viceprim-ministrul Mihai Moldovanu

    18.04.2012  

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a vizitat copiii de la Şcoala Internat Specială pentru copii cu restanţe poliomielită şi paralizie cerebrală din Ialoveni, cu ocazia sfintelor Sărbători de Paşti.

    Din conducerea raionului au fost prezenţi Anatol Melenciuc, Vicepreşedinte al raionului şi inspectorul instituţiei, Galina Niţa, specialist principal Direcţia Generală Învăţământ. Domnul Viceprim-ministru ne este alături la fiecare sărbătoare şi ca întotdeauna a venit cu daruri pentru toţi cei 78 copiii, a menţionat doamna Nina Mîra, directoarea instituţiei.

    Ospetele a mulţumit întregului colectiv al instituţiei pentru munca şi efortul depus pentru aceşti copii cu nevoi speciale şi le-a dorit Paşte Fericit tuturor. Copiii au rămas foarte încântaţi de darurile aduse. În semn de mulţumire au prezentat un mic concert condus de doamna Nina Ursu, conducator vocal al intituţiei. În numele copiilor plasaţi în instituţia noastră şi în numele tuturor angajaţilor îi mulţumim din suflet domnului Moldovanu, pentru tot ce face pentru binele copiilor şi îi urăm Un Paşte Fericit alături de cei dragi.

    www.il.md

    Galeria foto de la eveniment este disponibilă accesând următorul link

    http://il.md/noutati-si-evenimente/asistenta-sociala-si-protectie-a-familiei/item/287-daruri-cu-ajunul-sfintelor-sarbatori-de-pasti 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com