• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Alimentarea cu apă și canalizare a tuturor localităţilor Republicii Moldova - obiectivul Ministerului Mediului

    Alimentarea cu apă și canalizare a tuturor localităţilor Republicii Moldova - obiectivul Ministerului Mediului

    03.02.2012  

    La 03.02.2012 ministrul mediului Gheorghe Șalaru a participat la întrunirea de lucru cu donatorii din sectorul de alimentare cu apă și canalizare (AAC), în cadrul căreia au fost puse în discuție sarcinile şi mecanismul de funcţionare a subgrupului de lucru al Consiliului sectorial „Mediu, aprovizionare cu apă şi sanitaţie”.

    Subgrupul respectiv va avea în sarcină soluţionarea problemelor ce țin de planificarea activităţilor donatorilor, ministerului şi altor actori interesaţi în dezvoltarea sectorului de aprovizionare cu apă şi sanitaţie.

    Obiectivul general al activităţii subgrupului de lucru constă în planificarea infrastructurii în sectorul AAC pentru programarea investiţiilor. În cadrul subgrupului va fi discutată elaborarea Master Planurilor de către SDC şi GIZ pentru raioanele Republicii Moldova.

    Totodată, în cadrul Asistenței Tehnice a Programului de Suport al Politicilor Sectoriale se prevede actualizarea Strategiei de aprovizionare cu apă și canalizare aprobate în anul 2007, care va include şi noţiunea de Master Plan şi alte elemente importante pentru dezvoltarea sectorului AAC.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com