• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tineretul Liberal a comemorat decesul oficialităților poloneze în fața Ambasadei Poloniei

    Tineretul Liberal a comemorat decesul oficialităților poloneze în fața Ambasadei Poloniei

    10.04.2010  
    Circa 25 de membri ai Organizației de Tineret a Partidului Liberalau venit astăzi cu flori și lumânări în fața Ambasadei Poloniei la Chișinău pentru a comemora cetățenii polonezi care au decedat în urma catastrofei aviatice care a avut loc în apropiere de orașul Smolensk, Rusia. Tinerii liberali au ținut un moment de reculegere în memoria Președintelui Poloniei, Lech Kaczynski și a tuturor persoanelor decedate în urma tragediei aviatice care a avut loc în dimineața zilei de 10 aprilie 2010.

    Vicepreședinte al Tineretului Liberal, Ion Bargan a spus în fața celor adunați că pentru orice stat decesul a 132 de cetățeni este o tragedie, cu atât mai dureros este atunci când într-un astfel de accident sunt pierdute personalități de vază ale societății. ”De la Polonia am învățat ce înseamnă solidaritate și nu putem astăzi să nu fim solidari cu națiunea poloneză care parcurge momente dificile”.

    La acțiunea depunerii de flori au mai fost prezenți vicepreședinții Organizației de Tineret PL, Mihai Pașcovschi, Roman Andrieș, președinta Oranizației TeritorialeBotanica, Nina Călugări, ofițerul internațional al Organizației Valeriu Pașa, membri ai Biroului Permanent.

    S-au alăturat tinerilor liberali deputatul Ion Apostol, viceministrul Tineretului și Sportului Nicolae Andronache, consilierul prezidențial Ștefan Urâtu.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com