• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  De Ziua Memoriei: Tinerii liberali din sectorul Botanica al mun. Chișinău poartă cinste combatanților de pe Nistru

    De Ziua Memoriei: Tinerii liberali din sectorul Botanica al mun. Chișinău poartă cinste combatanților de pe Nistru

    11.03.2010  
    Organizația de Tineret a Partidului Liberal din sectorul Botanica al mun. Chișinău, a organizat de Ziua Memoriei o întâlnire cu combatanți ai războiului de pe Nistru. Cu amintiri și informații despre evenimentele din martie 1992, au venit invitații - generalul de brigadă Vasile Grosu și locotenentul-colonel în rezervă Anatol Caraman.

    Participanții la întâlnirea cu combatanții au ascultat informațiile prezentate de invitați, au adresat întrebări, iar ulterior au avut posibilitatea să vizioneze un film documentar despre războiul din Transnistria.

    Locotenent-colonelul Anatol Caraman care este și Președintele Asociației ”Tiras-Tighina”, a făcut o incursiune detaliată a tot ce a avut loc la 2 martie 1992. Caraman și-a exprimit opinia sa privind caracterul acțiunilor militare de atunci: ”Nu a fost vorba de un conflict militar, a fost un război de independență și de eliberare de sub ocupația Uniunii Sovietice”.

    La întâlnirea cu combatanții de pe Nistru au participat circa 40 depersoane, printre care deputatul în Parlamentul Republicii Moldova și Președintele Organizației PL din sectorul Botanica, Mihai Moldoveanu, Secretarul Organizației PL din Botanica Adrian Boldurescu, Președintele Organizației Teritoriale Băcioi, Vitalie Șalari, Președintele Organizației de Tineret din sectorul Botanica,Vlad Ungureanu.

    tineriliberalidinsector.jpg
    Tineri din sectorul Botanica alături de locotenent-colonelul în rezervă Anatol Caraman
    Departamentul Relații Publice și Comunicare OTPL
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com