print
(Video) Mihai Ghimpu va sprijini financiar tripleţii familiei Buzdugan şi fiul lui Valeriu Boboc
24.12.2009
2901 Accesări
În preajma sărbătorilor de iarnă, Preşedintele Parlamentului Mihai Ghimpu, Preşedinte interimar al Republicii Moldova a împărţit cadouri familiilor Boboc şi Buzduganu din capitală.

Dulciuri, jucării şi carduri bancare au primit în dar Dragoş Boboc, fiul de 3 ani al lui Valeriu Boboc, tânărul ucis în timpul protestelor din 7 aprilie 2009, şi tripleţii de 8 luni Celine, Bianca şi Luca Buzduganu, care locuiesc într-o cameră închiriată împreună cu părinţii, iar tata lor nu este angajat pentru că împreună cu mama are grijă de copii.

Dragoş Boboc va primi lunar din salariul Preşedintelui Mihai Ghimpu pe toată durata mandatului suma de 1 000 lei, iar tripleţii Buzduganu – suma de 2 000 lei.

Mihai Ghimpu a spus că în ajun de Crăciun se cuvine să ne gândim la cei care au nevoie de ajutorul şi înţelegerea noastră, iar dramele prin care trec copiii din familiile Boboc şi Buzduganu l-au determinat să se transforme pe câteva ore în Moş Crăciun şi să vină la ei cu daruri. „Vreau ca aceşti copii să ducă o viaţă liniştită în sânul familiei, iar părinţii lor să uite de griji măcar pe câteva clipe”, a menţionat Mihai Ghimpu. 

Familiile Boboc şi Buzduganu s-au arătat surprinşi de gestul Preşedintelui şi i-au mulţumit pentru grija manifestată.

Sursa: Serviciul de presă a Parlamentului

Copyright © 2021 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.