print
(VIDEO)Copilărie dulce Melodie
27.05.2010
6557 Accesări

Organizația de Tineret a Partidului Liberal Colegii pregătesc de 1 iunie  un program distractiv de serbare a Zilei Internationale a Copiilor "Copilărie dulce melodie".  În scuarul de Triumf din municipiul Chișinău tinerii liberali de la Colegii așteaptă toți copii la orele 9.00 la desfășurarea acestei sărbători.

Pe parcursul întregii zile copii prezenți vor fi machiați pe fețe cu diverse personaje Disney de către o  echipă de pictori din Organizația de Colegii a Partidului Liberal.

Radu Ursu, președintele Organizației de Tineret Colegii, și autorul programului de 1 iunie spune “ îmi doresc în această zi să felicităm cît mai mulți copii și să le aducem un zîmbet printr-un mod mai puțin obișnuit și anume prin artă”.
De asemenea, tinerii liberali au invitat și o echipă de magicieni  din” Magician Club”  care vor prezenta copiilor diverse numere de magie și umor.

Tineretul Liberal pregătesc și alte surprize despre care încă nu vor să le facă publice dar cu sigurantă vor fi pe placul copiilor.

Programul de 1 iunie organizat de Tineretul Liberal de la Colegii va începe de la orele 9.00 și se va încheia la orele 19.00.

Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, a intrat în istorie ca având începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ținut Conferința Mondială pentru bunăstarea copiilor. Nu se știe de ce a fost aleasă data de 1 iunie dar se spune ca a fost o simplă coincidență, dar de atunci ziua de 1 Iunie a rămas ca fiind considerată Ziua Internațională a Copiilor  peste tot în lume.

                                                                  

                                                                       Vitalie Bivol, președintele "Magician Club"

Mai multe detalii despre programul de 1 iunie vedeți  mai jos

Imagini din activitatea magicienilor de la Magic Club puteți urmări mai jos

Departamentul de Comunicare al PL

Copyright © 2023 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.