• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Ne aflăm în a doua zi de recensământ
  09.04.2024     
  Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
  02.03.2024     
  Partidul Liberal condamnă
  29.02.2024     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dragele noastre colege din Partidul Liberal!

  Dragele noastre colege din Partidul Liberal!

  08.03.2023  
  Dragele noastre colege din Partidul Liberal!
  Vă felicităm cordial cu ocazia zilei de 8 martie, Zuia Femeii, pe care v-o dorim s-o petreceți în totală fericire și satisfacție!
  Prin prestația Dumneavoastră zilnică, în orice loc vă aflați și activați, la Chișinău sau în raioane, în centru sau în cele mai îndepărtate localități, demonstrați că sunteți nu doar ființele gingașe, jumătatea frumoasă a partidului, dar vă manifestați și ca personalități distincte, înzestrate cu statornicie, tenacitate și competență politică. Mereu în primele rânduri la fapte bune, contați decisiv pentru întreaga formațiune, pentru cauza pe care ne-am ales-o și o servim împreună - reunirea neamului românesc și întoarcerea valorilor naționale care ne definesc. În acest context, înlocuirea recentă în legislația și Constituția RM a sintagmei “limba moldovenească” cu limba română de către Parlament, ca urmare a Deciziei CC din 5 Decembrie 2013, adoptată în baza sesizării grupului de deputați ai PL, se datorează și colegelor noastre liberale.
  Felicitări
  și cu acest prilej, suratelor! S-a reușit încununarea unui proces de luptă pentru drepturile noastre, în care s-au jertfit generații, timp de decenii.
  Stimate doamne ale Partidului Liberal, în această zi cu soare primăvăratic vă dorim bucurii personale, care să vină și din familiile Dumneavoastră! Să vă trăiască soții, să vă zâmbească mereu copii, să aveți parte de iubire reciprocă printre toți apropiații Dumneavoastră și stimă pentru toată lumea ce vă înconjoară!
  Colegii din PL sunt mândri de voi și vă urează fericire și succese în toate!
  Cu același prilej special, PL adresează tuturor doamnelor din Republica Moldova
  felicitări
  de ziua lor, sănătate și pace, împlinirea gândurilor și dorințelor, la mulți ani!
  Conducerea PL
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com