• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La mulți ani, d-le Mihai Ghimpu!

    La mulți ani, d-le Mihai Ghimpu!

    19.11.2019  

    Stimate d-le Președinte de Onoare, Mihai Ghimpu,

    Cu prilejul zilei DVS de naștere, în numele președintelui PL, Dorin Chirtoacă, dar și a colegilor liberali, vă adresăm cele mai calde felicitări și urări de bine, vă dorim multă sănătate și o viață îndelungată, alături de cei dragi.

    În această zi, cu o conotație deosebită pentru DVS, dorim să vă mulțumim pentru curajul, demnitatea și verticalitatea de care ați dat dovadă pe parcursul întregii Dvs cariere politice. Vă mulțumim pentru lupta consecventă pe care a dus-o întreaga generație Ghimpu, luptă pe care ați continuat-o cu abnegație și ardoare.

    Cinstea, corectitudinea și devotamentul au fost mereu călăuzele în tot ceea ce ați realizat, anume aceste calități v-au făcut să faceți față tuturor încercărilor, și ne-ați motivat prin propriul exemplu să fim consecvenți în gândire și în acțiuni, în calea noastră spre realizarea unității românești.

    Apreciem întreaga DVS activitate, prin care ați demonstrat că interesul național este mai presus de orice, dovadă fiind luările de atitudine și poziție în calitate de deputat și mai cu seamă de președinte interimar al RM, care au fost adevărate lecții de patriotism, în spiritul promovării identității românești.

    Fie ca visul DVS cel mai aprig, dar și al nostru, al tuturor, ca să avem o singură Țară – România Mare, să se înfăptuiască cât mai curând!

    La mulți, mulți ani binecuvântați, dle Mihai GHIMPU!


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com