• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Foto)Mihai Ghimpu a participat la şedinţa Consiliului Teritorial PL Ungheni

    (Foto)Mihai Ghimpu a participat la şedinţa Consiliului Teritorial PL Ungheni

    01.11.2015  

    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Teritorial Ungheni al Partidului Liberal. La eveniment participă și Mihai GHIMPU, Președintele Partidului Liberal, Deputat și Iurie CHIRINCIUC, Președinte Organizației Teritoriale PL Ungheni, Ministru în exercițiu al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

    Printre subiectele discutate s-a numărat și situația social politică la nivelul raionului Ungheni și din întreaga republică.

    În prezentarea raportului de activitate, Președintele Organizației Teritoriale PL Ungheni, Iurie Chirinciuc, a enumerat principalele realizări ale Organizației PL Ungheni. 
    Iurie Chirinciuc a precizat și principalele activități ale Organizației pentru următorul an, menționând instalarea în fiecare localitate din r. Ungheni a câte un monument în memoria victimelor regimului comunist de ocupație; promovarea valorilor liberale și europene; informarea cetățenilor despre avantajele integrării în UE și realizarea acestui obiectiv etc.
    „Nu sunt și nu voi fi indiferent față de soarta poporului nostru. PL este un simbol de onestitate și corectitudine. Noi, nu venim să cumpărăm oamenii, noi venim să facem reforme să demonstrăm oamenilor că noi suntem cei care spunem lucrurilor pe nume. Vrem ca tinerii noștri să aibă locuri de muncă acasă, vrem salarii, pensii, burse decente, vrem un trai mai bun, și prin implicarea fiecăruia dintre noi vom putea realiza aceste lucruri”, a mai precizat Iurie Chirinciuc.

    Deputatul Mihai Ghimpu a informat delegații Conferinței despre situația socială și politică din republică, abordând o serie de chestiuni legate de politica promovată de PL. 
    ”Democrația înseamnă puterea omului bine informat”, anume voi sunteți cei care ajung în casele fiecărui cetățean din raionul Ungheni. Oamenii trebuie să cunoască adevărut despre ce se întâmplă în republică. Pentru Ghimpu și PL este important să existe curs european, a accentuat Mihai Ghimpu.

    Tinerii Liberali a venit cu un apel către tinerii din raionul Ungheni, îndemnând-ui să se implice activ în luarea deciziilor atât la nivel local cât și cel republican. 
    ”Cunoaștem foarte mulți tineri, care au absolvit și care au plecat peste hotare din cauza salariilor mici de acasă. Avem nevoie de tineri implicați, curajoși, pentru că tinerii reprezintă ziua de azi și de mâine și doar ei ne pot garanta integrarea în UE și NATO”, se mai arată în declarația Tineretului Liberal Ungheni.

    Serviciul de Presă al PL
    1 noiembrie 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com