• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Cine este bărbatul Dorin Chirtoacă? Interviu VIDEO cu edilul capitalei, despre copilăria sa, pasiunile și viața personală

    Cine este bărbatul Dorin Chirtoacă? Interviu VIDEO cu edilul capitalei, despre copilăria sa, pasiunile și viața personală

    18.09.2015  

     Puțini îl cunosc pe Dorin Chirtoacă în afara fotoliului de primar. De aceea, Realitatea.md și-a propus să îl ”descoase” pe edilul capitalei și să îi descopere cealaltă latură a sa - cea de bărbat. 

    În cadrul interviului, Dorin Chirtoacă se caracterizează drept un bărbat încăpățânat, uneori morocănos, dur, insuportabil, însă, în același timp, grijuliu și ambițios.

    Primarul a mărturisit că, atunci când era copil, visa să devină aviator sau cosmonaut. În perioada anilor de studii, era neastâmpărat și se ținea numai de peripeții la școală. Nu o singură dată, părinții ”l-au urecheat sau l-au bătut”. 

    Prima dragoste a fost Olga Ciubotaru, o colegă de clasă, dar totul s-a limitat doar la o iubire platonică.

    ”Telefonul staționar îl aduceam la masă și așteptam să mă sune”, a spus Chirtoacă.

    Mai mult, edilul capitalei nu exclude ideea că, în viitor, ar putea scrie memorii. În ceea ce privește viața personală, primarul susține că crede în dragoste la prima vedere și că este o fire romantică, deși nu reușește prea des să demonstreze asta, din lipsă de timp. Data nunții încă nu a fost stabilită, din motiv că atât Dorin Chirtoacă, cât și Anișoara Loghin dispun de puțin timp liber, însă primarul a dat asigurări că va fi făcut public acest lucru.

    Edilul este convins că una dintre misiunile sale pe Pământ este cea de a contribui la unificarea neamului românesc. Coincidență sau nu, dar nu o singură dată a întâlnit în calea sa pietre ce aveau forma hărții României Mari (pozele de mai jos vorbesc de la sine). 

    Vedeți materialul integral:

    Sursa: www.realitatea.md

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com