• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (FOTO, VIDEO) Dorin Chirtoacă și-a respectat promisiunea făcută absolvenților orfelinatului din Strășeni

    (FOTO, VIDEO) Dorin Chirtoacă și-a respectat promisiunea făcută absolvenților orfelinatului din Strășeni

    24.07.2015  

    Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședintele PL, Primarul General al Municipiului Chișinău, a mers astăzi, 24 iulie 2015, la școala internat din or. Strășeni pentru a-și onora promisiunea făcută în timpul campaniei electorale pentru alegerile generale locale 2015. Atunci candidatul PL la funcția de Primar General al mun. Chișinău a decis  ca în turul doi al campaniei electorale să renunțe la panourile publicitare, iar banii economisiți să fie donați copiilor de la orfelinatul din Strășeni.

    În mesajul său, adresat absolvenților, Dorin Chirtoacă a subliniat:  „Să știți că orfan nu este neapărat cel care n-are mamă ori tată. Orfan este cel care n-are suflet, inimă, el este orfan de omenie, iar dacă ajungi orfan de omenie, nu te mai salvează nimeni. Asta să țineți minte, căci în rest, le veți reuși pe toate, și studii, și familie, și viața să v-o trăiți frumos. Oricât de greu n-ar fi, credeți-mă că nu o dată am văzut oameni din familii simple, nevoiașe, care fiind muncitori, cu caracter, au reușit mult mai multe decât alții care au avut de toate.

    Nu vă temeți, aveți răbdare, putere și, în rest, să mulțumim Celui de Sus pentru că sunteți toți sănătoși și ați ajuns la vârsta aceasta când  puteți să vă purtați de grijă.”

    Dorin Chirtoacă, prin decizia de a nu schimba panourile publicitare pentru turul doi al campaniei pentru alegerile generale locale din 2015, a reușit să economisească 203000 lei pe care i-a donat absolvenților școlii internat din Strășeni, astfel,  fiecare din cei 29 de copii a primit câte 7000 lei.

     

    Imagini video și foto mai jos

     

    Serviciul de presă al PL

    24 iulie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com