• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La mulți ani, stimați cetățeni!

    La mulți ani, stimați cetățeni!

    31.12.2014  

    Mult stimați cetățeni,

     

    În aceste clipe de la răscrucea anilor, mulțumirea și recunoștința noastră se îndreaptă către cetățenii noștri, care nu au încetat să creadă în victoria Libertății,Democrației și Dreptății. Îmi doresc ca acest an care vine – 2015, să aducă pace,liniște și bunăstare în casele noastre, în fiecare familie, în viața fiecărui cetățeanal Republicii Moldova, precum și încrederea într-o viață mai bună. În prag de An Nou, gândul îmi este alături și de miile de moldoveni plecați la muncă peste hotare, de familiile lor rămase acasă, de pensionari, bătrâni, bolnavi, orfani, cărora le doresc, de asemenea, căldură în suflet, bunăstare, pace și liniște, fericire și un an mai bun.  Mă adresez și tinerilor, avem nevoie de implicarea voastră mai activă în viața politică, economică, socială, pentru ca Republica Moldova să devină un stat cu adevărat democratic, cu un viitor prosper, sigur și promițător, alături de popoarele din Marea Familie Europeană.

     

    În aceste ultime clipe ale anului, vă doresc să petrecem sărbătorile de iarnă cu lumină în suflet, împreună cu cei dragi și apropiați. În casa fiecăruia să domnească fericirea, iar inimile DVS să fie pline de bucurie și iubire. În pragul Noului An, în numele echipei Partidului Liberal, Vă doresc sănătate, bucurii, multă dragoste și bunăstare! Fie ca Noul An să Vă aducă mai multe zâmbete, mai multe reușite și mai multe împlinir 

     

    Lăsați magia urăturilor străbune să Vă picure în suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, prosperitate și belșug. Vă urăm un An al dorințelor  împlinite, cu multă liniște, căldură și armonie în suflet, un An mai bun și mai luminos. 

     

    Fie ca speranțele și proiectele Dumneavoastră cele mai frumoase să-șigăsească împlinirea în anul 2015!

    SĂRBĂTORI FERICITE ŞI LA MULŢI ANI!

    Mihai GHIMPU,
    Președintele Partidului Liberal 
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com