• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputații și membrii Partidului Liberal au comemorat cei 14 ani de la atacurile teroriste din SUA

    Deputații și membrii Partidului Liberal au comemorat cei 14 ani de la atacurile teroriste din SUA

    11.09.2015  

    Deputații și membrii Partidului Liberal au comemorat cei 14 ani de la atacurile teroriste din SUA. O parte din Echipa PL au depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău și au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atacurilor teroriste din SUA.

    După depunerea de flori, Ion Apostol, deputat, Secretarul General al PL, a menționat că „Terorismul a fost, este și, din păcate, rămâne a fi unul din flagelurile cele mai neplăcute pentru omenire. Spre regret, după 14 ani de la producerea acelor evenimente,omenirea nu a tras învățamintele necesare și, din pacate, nu și-au conjugat toți eforturile pentru eradicarea acestui fenomen. Vedem că terorismul, în loc să fie stârpit, capătă ritm tot mai mare și afectează și alte zone.  Mă refer aici la Siria, Irak și Ucraina,  căci,  dacă nici lecția Ucrainei nu va fi învățată, atunci ne putem da seama că suntem într-o perioadă ascendentă a terorismului... Fie-le țărâna ușoară celor care au murit din cauza acestor crude și nemiloase atacuri teroriste!” – a enunțat Ion Apostol.

    Menționăm, conform datelor apărute în presă, aproximativ 3000 de persoane și-au pierdut viața în urma acestor atacuri teroriste, din peste 90 de țări. În urma atacurilor teroriste au fost distruse turnurile gemene din complexul comercial World Trade Center din New York și o parte din clădirea Pentagonului din Washington. Ziua de 11 septembrie a fost declarată, printr-un decret prezidențial, Ziua patrioților.

    Serviciul de Presă al PL
    11 septembrie 2015
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com