• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputații Partidului Liberal au avut o întâlnire cu locuitorii din Mereni, Anenii Noi

    Deputații Partidului Liberal au avut o întâlnire cu locuitorii din Mereni, Anenii Noi

    13.07.2014  
    Mihai Ghimpu, Corina Fusu, Valeriu Munteanu și Gheorghe Brega – Deputați PL în Parlament - au participat sâmbătă, 12 iulie 2014, la o întâlnire cu locuitorii comunei Mereni, Anenii Noi.

    Adunarea a avut loc în casa  de cultură a localității, la eveniment fiind prezenți peste 300 de cetățeni dornici de a purta discuții libere cu Deputații Liberali. Locuitorii satului Mereni și-au împărtășit problemele, au evidențiat dificultățile pe care le întâmpină și au manifestat interes față de evenimentele politice din republică.

    Referindu-se la evenimentele din ultimul timp din politică, Mihai Ghimpu a menționat că „doar luptând pentru cauză și neam, pentru demnitate, dreptate și adevăr, Republica Moldova poate merge cu fruntea sus în marea familie europeană,  unde statul este stat, iar legea este lege”.

    ,,Avem datoria sfântă să realizăm idealurile înaintașilor noștri, doar astfel putem ajunge la nivelul de dezvoltare al republicii pe care ni-l dorim”, a mai menționat Președintele PL, Mihai Ghimpu.

    Corina Fusu a îndemnat doamnele și domnișoarele din Mereni să fie cât mai active și să participe la luarea deciziilor, deoarece „femeile din Republica Moldova sunt prea puțin implicate în procesul de guvernare”. Totodată, Președinta OFL s-a referit și la proiectele legate de egalitatea de gen și a menționat seminarele de instruire pe care le desfășoară Organizația Femeilor Liberale cu ajutorul Fundației  Friedrich Naumann, Rețelei Internaționale ALDE Gen și alte structuri importante.

    Deputatul Gheorghe Brega a încurajat locuitorii din Mereni să participe activ la alegerile din toamnă, întrucât viitorul european al republicii depinde de fiecare cetățean cu drept de vot -  „la 30 noiembrie trebuie să alegem corect, să permitem să ajungă la putere oameni care luptă pentru interesele cetățenilor, care sunt corecți și cinstiți, așa cum este echipa Partidului Liberal”.

    Despre acțiunile de trădare din culise a grupului Hadârcă a vorbit Deputatul Valeriu Munteanu. Vicepreședintele PL a menționat și inițiativele legislative ale Deputaților PL, activitatea parlamentară a acestora și principalele realizări ale partidului.

    În încheiere, Președintele PL a mulțumit locuitorilor comunei Mereni pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare din 2010 și la cele locale din 2011. Mulțumiri au fost aduse și Primarului Eugeniu Salcutan pentru buna organizare a adunării.

    Reamintim că Deputații PL au mai participat la adunări cu cetățenii din Orhei, Hâncești, și urmează să aibă întâlniri cu locuitorii din Călărași și Cornești, Ungheni.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    13 iulie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com