• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (VIDEO) Deputații PL au votat PENTRU ratificarea Acordului de Asociere și PENTRU reîntregirea neamului românesc!

    (VIDEO) Deputații PL au votat PENTRU ratificarea Acordului de Asociere și PENTRU reîntregirea neamului românesc!

    02.07.2014  
    Astăzi, 2 iulie 2014, zi care marchează 510 ani de la moartea Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, în ședința Parlamentului a fost ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

    Deputații Partidului Liberal - Mihai GHIMPU, Corina FUSU, Valeriu MUNTEANU și Gheorghe BREGA- au votat PENTRU ratificarea Acordului de Asociere și pentru reîntregirea neamului românesc!

    „Gheorghe BREGA, Partidul Liberal.  PRO din 1990! Cu părere de rău am întârziat cu vreo 25 de ani. Felicitări pentru întregul popor!” - a declarat Deputatul când a fost invitat la tribună să-și exprime votul.

    „Corina FUSU,  Partidul Liberal. Votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană! Votez pentru Europa și  REÎNTREGIREA NEAMULUI ROMÂNESC!” - a declarat la microfon Deputata Corina FUSU.

    „Mihai GHIMPU, Partidul Liberal. În numele cetățenilor care au votat pentru Partidul Liberal, fapt pentru care le mulțumesc, în numele LIBERTĂȚII ȘI UNITĂȚII NEAMULUI ROMÂNESC, votez PENTRU ratificarea Acordului de Asociere, Acord care ne va ajuta să scăpăm de politica imperialistă a Federației Ruse, Acord care ne va ajuta să aducem, în sfârârșit, Dreptatea, Libertatea, Bunăstarea și Adevărul pe acest pamânt! Mulțumesc, stimați cetățeni, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o!” - au fost cuvintele Președintelui PL, Mihai GHIMPU, rostite la tribuna centrală din Parlament.


    „Valeriu MUNTEANU, Partidul Liberal.  Votez PENTRU INTEGRAREA EUROPEANĂ ȘI UNITATEA NEAMULUI ROMÂNESC!” - a declarat Valeriu MUNTEANU.


    Menționăm, Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană a fost ratificat astăzi în Parlament cu 59 de voturi PRO, 4 voturi - CONTRA, iar 35 deputați au fost absenți de la ședință.






    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    2 iulie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com