• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul de felicitare al Președintelui PL, Mihai Ghimpu, de „Ziua medicului și a farmacistului”

    Mesajul de felicitare al Președintelui PL, Mihai Ghimpu, de „Ziua medicului și a farmacistului”

    15.06.2014  
    Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua medicului şi a farmacistului”, Vă adresez, în numele Partidului Liberal și al meu personal, sincere felicitări, sănătate, prosperitate, fericire şi noi realizări.

    „Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea” - spunea Hipocrate. Într-adevăr, rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, cu atât mai mult că sănătatea populaţiei este o prioritate.  Fiind una dintre cele mai vechi, profesia de medic este și una dintre cele mai nobile profesii din lume, dar și una de o responsabilitate enormă.

    Stimaţi lucrători din sistemul sănătăţii,


    DVS sunteţi cei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, tratează boala și sufletul, cu multă abnegaţie și angajament profesional, ghidându- vă în activitatea de zi cu zi, de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate.

    În această zi, venim cu cele mai calde felicitări şi sincere mulţumiri celor care au îmbrățișat aceste profesii pentru devotamentul de care dau dovadă în munca de fiecare zi,  pentru insistenţa şi ardoarea profesională în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei, pentru sârguinţa şi căldura omenească ce o dăruiţi pacienţilor Dumneavoastră.

    Să fiţi mereu plini  de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar dificultăţile ce apar să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Vă doresc multă sănătate Dumneavoastră și celor apropiaţi, devotament, împliniri pe plan personal și profesional și să aveţi parte de căldura recunoștinţei oamenilor pe care îi ajutați.


    Cu respect,
    Mihai GHIMPU, Deputat,
    Președintele Partidului Liberal



    15 iunie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com