• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal continuă să colaboreze cu ALDE și Fundația Friedrich Naumann

    Partidul Liberal continuă să colaboreze cu ALDE și Fundația Friedrich Naumann

    10.06.2014  
    Marți, 10 iunie 2014, Conducerea PL  a avut o întrevedere cu  Joakim Frantz, Consilier Politic ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa), Ian Marquardt, Consultant de campanie ALDE și Daniel Kaddik, Directorul Fundaţiei Friedrich Naumann pentru Europa de Sud.

    Din delegația PL au participat: Mihai Ghimpu, Președintele PL, Corina Fusu, Vicepreședintă PL, Președinta Organizației Femeilor Liberale, Valeriu Munteanu, Vicepreședinte PL, Ion Apostol, Secretarul General al Partidului Liberal, Sergiu Boghean, Ofițer internațional PL, Roman Andrieș, Vicepreședinte TL(Tineretul Liberal) și Alina Zotea, Consiliera Președintelui PL.

    În cadrul discuției au fost abordate chestiuni legate de programul politic al PL, strategia în campania electorală din acest an, politica partidului, comunicarea PL-ului cu cetățenii ș.a.

    Reprezentanții ALDE - D-nul Frantz și D-nul Marquardt și  D-nul Kaddik au accentuat că Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa și Fundația Friedrich Naumann își doresc să ajute Partidul Liberal în campania electorală și în acest sens au fost punctate și trasate câteva direcții de implicare a acestora pentru a forma lideri și a instrui echipa PL pentru campania electorală.

    Mihai Ghimpu a făcut o scurtă sinteză a situației politice din R. Moldova, pentru a înțelege politica pe care trebuie s-o implementeze PL-ul în plan intern și extern. Liderul PL a menționat și principalele realizări ale partidului de până acum, accentuând rolul important al PL-ului în salvarea cursului european în toamna acestui an, un an crucial pentru R. Moldova.
    Conducerea PL a discutat și despre strategia Partidului pentru alegerile din toamna acestui an și pașii de implementare a acesteia.

    În cadrul întrevederii au fost trasate principalele direcții de colaborare ale Partidului Liberal cu ALDE și cu Fundația F. Naumann. De asemenea, au fost punctate câteva activități de susținere din partea ALDE și a Fundației F. Naumann cu scopul de a instrui liderii PL din teritoriu și a-i pregăti pentru campanie.

    Președintele PL a mulțumit Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa și Fundaţiei Friedrich Naumann pentru sprijinul pe care îl acordă PL-ului prin organizarea seminarelor de instruire, conferințelor ș.a. „Mă bucură relația de parteneriat a Partidului Liberal cu ALDE și Fundația Friedrich Naumann. Aceste parteneriate au ajutat PL-ul să crească și să devină mai puternic, de asemenea, prin seminarele și conferințele de instruire, activitatea membrilor PL a devenit mai eficientă și a fost adaptată practicilor europene, fapt cu care ne mândrim și pentru care vă mulțumim”.


    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    10 iunie 2014
     
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com