• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu susţine tinerii sportivi ai CSL

    Mihai Ghimpu susţine tinerii sportivi ai CSL

    23.03.2013  

       Astăzi, 22 martie,  în incinta complexului Sportiv UTM, a fost organizat Campionatul de Volei al Clubului Studenţilor Liberali, eveniment la care au participat circa 60 de tineri dornici de a promova un mod activ şi  sănătos de viaţă. Tinerii au fost grupaţi în 6 echipe, fiecare echipă reprezentând Instituţia sa de învăţământ. La eveniment au participat  următoarele universităţi : USM, UASM, UTM, UPSIC, ULIM și USMF.
       Studenţii liberali au manifestat dorinţă şi entuziasm, conştientizând faptul că sportul şi modul activ de viaţă ar trebui să facă parte din programul zilnic al fiecărui student. Astfel, asemenea  competiţii sînt mereu binevenite, deoarece îi ambiţionează pe tineri să se implice activ şi în alt gen de activităţi ale vieţii sociale.
    Prezent la eveniment,  Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că astfel de competiţii trebuie să fie susținute și încurajate, afirmând că : „Sportul nu înseamnă doar  sănătate, optimism şi pofta de viaţa, dar contribuie şi  la consolidarea relațiilor interumane. Ideea studenților din cadrul Clubului  CSL este una plauzibilă,  întrucât astfel de competiţii sunt ca un antidot al lenei, iar mişcarea şi practicarea activităţilor sportive îi învaţă să ducă un mod de viaţă sănătos.  Partidul Liberal a acordat întotdeauna o mare importanță activităților tinerilor și unul din obiectivele primordiale este acela, de a-i antrena  în cât mai multe evenimente, pentru că societatea are nevoie de tineri sănătoși, plini de viață şi activi”.
    Preşedintele Clubului Studenţilor Liberali, Nicu Grumeza, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului, a adus mulțumiri tuturor studenților liberali care au fost receptivi la ideea propusă și împreună au reușit să valorifice în mod activ timpul liber.
    La finalul competiţiei Mihai Ghimpu a felicitat toți participanții la eveniment, urându-le mult succes în continuare și cât mai multe forțe direcționate corect și eficient spre progresul și dezvoltarea personală, cât și a societății din care fac parte și pe care o reprezintă. Acesta a  oferit și premii băneşti echipelor plasate pe primele locuri: locul I, ocupat de către echipa formată din studenții Clubului Liberal din USMF a primit premiul în valoare de 2000 lei, locul II, echipa UASM – 1500 lei şi respectiv locul III, echipa UPSIC – 1000 lei. Toți  tinerii implicați în competiție, au primit bilete la meciul de fotbal din această seară dintre Selecţionata Naţională a Moldovei şi Muntenegru.

    Mai multe poze puteti vizualiza aici

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com