• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: Viitorul Acord AIE va fi rescris, astfel încât să guverneze legea în Moldova şi nu telefonul

    Valeriu Munteanu: Viitorul Acord AIE va fi rescris, astfel încât să guverneze legea în Moldova şi nu telefonul

    11.03.2013  

    „Acum trebuie să fim siguri ca acest Acord, denunţat la 13 februarie de către PLDM, va fi rescris, astfel încât să guverneze legea în Moldova şi nu telefonul”. Declaraţia îi aparţine deputatul liberal Valeriu Munteanu.

    Solicitat să comenteze invitaţia liberal-democraţilor la negocieri către partidele din fosta Alianţă de guvernare, astfel încât să fie identificate soluţiile şi căile prin care ar asigura continuarea guvernării democratice în Moldova, Munteanu a spus că liberalii sunt dispuşi spre dialog.

    „Urmează ca această iniţiativă să fie discutată cu colegii din cadrul fracţiunii. Astăzi colegii noştri sunt în teritoriu, urmează ca cel mai probabil mâine de dimineaţă să ne convocăm, să discutăm, să vedem pe cine delegăm. Noi suntem deschişi spre orice formă de dialog care sperăm să se trasforme în negocieri veritabile”, a spus Munteanu.

    Întrebat dacă liberalii l-ar accepta din nou pe liderul PLDM în funcţia de premier, Munteanu a spus că, deocamdată, nu trebuie să se discute partajarea funcţiilor.
    „Noi am înţeles că venim la acest dialog, la aceste discuţii fără condiţii. Sperăm că acest lucru a fost bine înţeles de toată lumea. Ori ceea ce spuneţi dumneavoastră este mai mult decât o condiţie ultimativă. Noi considerăm că la această etapă urmează a fi discutate principiile şi valorile sau redimensionarea acestor principii şi valori care au stat la baza Acordului AIE 2”, a mai spus Munteanu.

    www.hotnews.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com