• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă solicită ca panourile de pe bd. Dacia și viaduct să fie demontate

    Dorin Chirtoacă solicită ca panourile de pe bd. Dacia și viaduct să fie demontate

    04.03.2013  

    Panourile publicitare de la intrarea în oraș și până la str. Ciuflea urmează să fie demontate. O dispoziție în acest sens a fost înaintată de către primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, în cadrul ședinței săptămânale a subdiviziunilor și serviciilor de la Primăria Chișinău, transmite UNIMEDIA.

    Astfel, după ce anul trecut au fost demontate panourile publicitare de la Aeroport până la marginea orașului, anul acesta vor fi date jos cele din mijlocul bd. Dacia și de pe viaduct.

    „De acum pe marginea drumurilor, că-i 6 metri, că-i 8 metri ne vom lămuri cu Parlamentul aparte. De la intrarea în oraș și până la Ciuflea trebuie toate scoase. Light box-urile încă de mai văzut, dar panourile de pe mijloc trebuie scoase, mai ales că ele prezintă pericol de securitate”, a punctat primarul.

    UNIMEDIA precizează că primarul Dorin Chirtoacă a emis o dispoziție prin care a ordonat ca toate panourile, începând cu bd. Dacia și până la Aeroport, să fie demontate până la 1 iunie 2012 curent. Însă, agenții economici nu s-au grăbit să se conformeze acestei decizii. Astfel, o parte din panouri au fost evacuate benevol de către proprietari, altele au fost scoase forțat de către întreprinderile municipale

    Astfel, Primăria Chișinău se conformează legii cu privire la drumuri și deciziei Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID) de a demonta panourile publicitare amplasate neregulamentar pe drumurile publice să fie demolate. Cele mai mari probleme, potrivit responsabililor de la Primărie, sunt cauzate de către panourile amplasate pe benzile de separare a carosabilului.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com