• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto) Mihai Ghimpu l-a felicitat pe vicecancelarul Germaniei cu ocazia zilei de naştere

    (foto) Mihai Ghimpu l-a felicitat pe vicecancelarul Germaniei cu ocazia zilei de naştere

    27.02.2013  

    Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a participat în seara zilei de ieri, la Berlin la evenimentele organizate cu prilejul aniversării zilei de naştere a vicecancelarului Germaniei Philipp Rősler, Ministrul federal al Economiei, Preşedinte al Partidului Liberal Democrat din Germania (FDP). Philipp Rősler a împlinit 40 de ani.

    La eveniment au participat peste 1000 de invitaţi, oficiali şi politicieni din diferite ţări, în special reprezentanţi ai partidelor liberal europene. Printre oficialii prezenţi la eveniment a fost şi Cancelarul Federal al Germaniei Angela Merkel, Preşedintele Uniunii Creştin-Democrate.

    Mihai Ghimpu i-a adresat vicecancelarului Germaniei Philipp Rősler un mesaj de felicitare, dorindu-i sănătate, realizări frumoase în continuare, noi succese în activitatea desfăşurată, dar şi multă iubire, referindu-se la faptul că înaltul oficial este născut pe data de 24 februarie, zi în care este sărbătorit Dragobetele, sărbătoarea românească a dragostei. Totodată, Mihai Ghimpu şi-a exprimat speranţa extinderii şi consolidării colaborării între Partidul Liberal şi Partidul Liberal Democrat din Germania, ambele formaţiuni politice fiind membre ale Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa.

    În cadrul acestui eveniment deputatul Mihai Ghimpu a avut o discuţie informală cu europarlamentarul olandez Hans van Baalen, Preşedintele Internaţionalei Liberale, precum şi cu alţi oficiali.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com