• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu consideră că lui Vicol îi este mai bine în arest decât la libertate

    Valeriu Munteanu consideră că lui Vicol îi este mai bine în arest decât la libertate

    20.02.2013  

    Nicolae Vicol, şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), ar trebui să se bucure de răgazul oferit odată cu arestarea sa.

    La această concluzie a ajuns deputatul PL, Valeriu Munteanu, care urmare a audierii copiilor interceptărilor convorbirilor telefonice care se pretinde că ar fi purtate între șeful de la FISC și mai mulți demnitari de stat precum prim-ministrul Vlad Filat, liderul fracțiunii PLDM Valeriu Streleț, ministrul de Interne Dorin Recean, președintele CEC Iurie Ciocan și alții.

    „Eu am rămas șocat. Eu cred că șeful Inspectoratului Fiscal este bucuros că stă acum închis. După așa presiune făcută asupra lui, omul cred că zice: „Țineți-mă vreo două luni acolo măcar să mă odihnesc”. Eu mă mir că el nu a intrat în comă după cum ăștia își bat joc”, a declarat liberalul în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău.

    Valeriu Munteanu se întreabă ce fel de țară democratică este Moldova dacă un ministru de Interne spune că „eu o să-l dau pe cineva cu capul de asfalt” sau când prim-ministrul spune: „Închide-i conturile!” sau „Pune-i 20 de mii de lei amendă”. Potrivit lui, „asta-i încălcare flagrantă de lege”. „Vreau să văd după interceptările făcute publice câte persoane o să aiba curajul să-și dea demisia. Dacă nu sunt veridice, să demonstreze”, a conchis el.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com