• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu despre interceptările telefonice: „Când am auzit, m-au trecut fiorii”

    Mihai Ghimpu despre interceptările telefonice: „Când am auzit, m-au trecut fiorii”

    19.02.2013  

    Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a rămas surprins de conținutul interceptărilor telefonice ajunse ieri în presă. Ghimpu este convins de autenticitatea și legalitatea acestor înregistrări. Declarațiile au fost făcut astăzi, 19 februarie, în cadrul unei întâlniri cu studenţii de la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale, notează UNIMEDIA.

    „Eu care am trecut prin atâtea, când am văzut m-au luat fiorii. Ce puteți să luați de la noi acum? Doamne, zău, nu înțeleg câți bani îți trebuie? Peste ani nu ai să nevoie nici de funcții, nici de bani! Audierile nu sunt ilegale. A fost deschis dosar penal și este încheierea judecătorului. Astfel au fost interceptate convorbirile șefului de FISC. Difuzarea copiilor audio juridic este mai puțin corectă, politic este corectă. Trebuie curățați toți. Eu nu am vorbit cu Vicol și de aceea nu figurez în materialele audio”, a spus Ghimpu.

    Președintele PL nu a ezitat să-l ia peste picior pe șeful Inspectoratului Fiscal Pricipal de Stat, Nicolae Vicol. „Guvernanții înțeleg că în politică este vaca cu șapte țâțe. Ați văzut cum vin banii? Să lucrezi trei luni de zile și hop, șeful FISC-ului să-și cumpere "o mașină mișto". Dar închipuiți-vă că aceste înregistrări nu erau, avea să creadă cineva? Fără aceste imagini o să fie greu să spui că acesta este corupt. AIE este un șarpe cu mai multe capete. Am să înghit și de data aceasta tot ce a fost. Pentru mine AIE înseamnă totul”, a mai adăugat Ghimpu.

    UNIMEDIA precizează că ieri în presă au ajuns mai multe interceptări telefonice despre care se pretinde că s-ar fi purtat între șeful de la FISC și mai mulți demnitari de stat precum: prim-ministrul Vlad Filat, liderul fracțiunii PLDM Valeriu Streleț, ministrul de Interne Dorin Recean, președintele CEC Iurie Ciocan și alții.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com