• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă despre conflictele din AIE: De la Bruxelles se vede că nu este în regulă

    Dorin Chirtoacă despre conflictele din AIE: De la Bruxelles se vede că nu este în regulă

    13.02.2013  

    Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că aceste conflicte din AIE nu fac altceva decât să bată pasul pe loc, iar pentru cetățeni devine o telenovelă difuzată în fiecare seară la TV. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În Oglindă” de la postul EuroTV.

    Edilul nu a dorit să comenteze sau să discute despre ce urmează să se spună la briefingul de presă anunțat de Lupu și Filat. „Nici nu vreau să discut pe acest subiect. Poate în general nu va fi nimic, sunt niște speculații. Poate doar se crează o tensiune inutilă. PL nu este în conflict cu nici un partid din alianță. Nici noi (PL) nu suntem ușă de biserică, dar deja de la Bruxelles se vede că nu este în regulă în politica țării”, a subliniat Chirtoacă.

    Potrivit sursei, oricare încercare, a unui partid de a trage plapuma unul de la altul, va duce la eșec. Singura formulă de a remedia situația este de a recunoaște că lucrurile nu stau bine, în caz contrar „s-a zis cu speranţa cetăţenilor”.

    „Noi am început guvernarea cu lupta cu sărăcia și ne trezim că este vorba de luptă pe interese, de sfere de influențe: cine și cât controlează, care și pe ce pune mâna, care și cât ascunde. Asta nu este schimbarea și nici ceea la ce s-au așteptat colegii noștri, cetățenii țării. Așa cum este greu vom merge înainte”, a conchis edilul.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com