• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu are o soluţie pentru criza din AIE

    Mihai Ghimpu are o soluţie pentru criza din AIE

    01.02.2013  

    Mama şi cu tata nu se mai iubesc. Astfel a caracterizat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, starea de lucruri din AIE. Totodată, preşedintele liberalilor a venit şi cu o soluţie pentru că, potrivit spuselor sale, liderii Alianţei nu se mai suportă unii pe alţii. Declaraţiile au fost făcute de liderul PL, în cadrul unei emisiuni de la postul Euro TV.

    "O lună, două, trei nu vom putea discuta la o masă. Suntem în situaţia când mama şi cu tata nu se mai iubesc. Avem un copil - Republica Moldova, care este un copil sărac, flămând, dezbrăcat... Trebuie să-l creştem. Dacă nu vor, bine, vin alţii. Noi niciodată nu am discutat despre problema transnistreană, nu am numit nici până azi toţi viceminiştrii...", a declarat liderul PL.

    Totodată, Mihai Ghimpu a venit şi cu o propunere către ceilalţi colegi de Alianţă.

    "De ce să vină ei vineţi la consiliul AIE? Este o singură soluţie: Ne retragem noi trei un pic, iar în locul nostru delegăm pe altcineva şi astfel începem să rezolvăm problemele. Nu mai suntem noi cei mai deştepţi. Las' să vină şi alţii să "rulească" (n.r. - să conducă). Să vină cei care se suportă unii pe alţii", a mai spus Ghimpu.

    Mai mult, liderul Partidului Liberal le-a sugerat lui Vlad Filat şi lui Marian Lupu să renunţe la funcţii, iar în locul să vină alţi reprezentanţi ai partidelor din care fac parte.

    "Să fie alt preşedinte de Parlament şi alt premier. Doar aşa. PLDM are miniştri care pot fi premieri, PD are deputaţi care pot fi preşedinţi de Legislativ. Am venit să facem reforme, dar noi ne ocupăm cu PR. Eu vreau doar să lucrăm în echipă. În fotbal, dacă nu se joacă în echipă, formaţia pierde", a conchis Mihai Ghimpu.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com