• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu la un Turneu de bowling cu tinerii cu necesităţi speciale

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu la un Turneu de bowling cu tinerii cu necesităţi speciale

    03.12.2012  

    Evenimentul a fost organizat în contextul Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi, care este marcată în fiecare an la 3 decembrie.

    La Turneu au participat tineri cu necesităţi speciale, care au format echipe  împreună cu reprezentanţii Guvernului şi angajaţii Centrului Republican pentru Copii şi Tineret "ARTICO".

    Scopul acestei acţiuni este promovarea drepturilor şi integrarea socială a persoanelor cu necesităţi speciale.

    Viceprim-ministrul a subliniat că Guvernul Republicii Moldova susţine dezideratul ONU ca ȋntreaga lume să devină mai responsabilă ȋn ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

    De asemenea, Mihai Moldovanu a menționat, în cadrul evenimentului, că Strategia națională de incluziune socială a persoanelor cu dizabilităţi prevede crearea condiţiilor pentru egalizarea şanselor în vederea afirmării şi integrării depline a persoanelor cu necesităţi speciale la toate nivelurile vieţii: social, profesional, educaţional, cultural, sportiv şi celelalte.

    "Să  fim împreună  este începutul, să rămînem împreună este un progres, să acţionăm împreună este o reuşită", a mai adăugat Mihai Moldovanu, făcând referire la spusele lui Henry Ford, fondator al industriei americane de automobile și promotor al valorilor pacifiste.

    Guvernul Republicii Moldova

    www.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com