• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu numeşte unele candidaturi la funcţia de preşedinte

    Mihai Ghimpu numeşte unele candidaturi la funcţia de preşedinte

    17.11.2011  

    Mihai Ghimpu exclude categoric o candidatură apolitică la funcţia de preşedinte. Mai mult, în cadrul unei emisiuni la postul naţional de televiziune, liderul PL a dat şi unele nume care ar putea fi discutate pentru alegerea şefului statului.


    "O persoană nu înseamnă că e politizată dacă este inclusă în lista de partid. Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei Dorin Draguţan nu e membru de partid, trebuia să numim guernatorul, cum altfel?", s-a arătat nedumerit liderul liberalilor.

    Mihai Ghimpu crede că e foarte bună candidatura ambasadorului moldovean în SUA Igor Munteanu pentru că e apolitic şi apartinic. Totodată, liderul PL a salutat şi candidatura fostului ministru al culturii Ion Ungureanu, a preşedintelui reprezentanţei Endava în Moldova Vasile Nedelciuc, dar şi a analistului Anatol Ţăranu.

    Totodată, liderul PL s-a declarat şi pentru alte candidaturi în afară de Marian Lupu care, însă, ar trebui discutate în cadrul AIE şi "nu să se ducă la Bruxelles şi apoi să vină să-l convingă pe Ghimpu fără de argumente", a declarat Mihai Ghimpu, arătându-se sigur că părăsirea PCRM de către grupul Dodon a fost proiectul lui Vlad Filat.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com