• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Iurie Nastas: Un tobogan de pe un teren de joacă a fost distrus înainte de inaugurare

    Iurie Nastas: Un tobogan de pe un teren de joacă a fost distrus înainte de inaugurare

    08.11.2011  

    Deschiderea unui teren de joacă de la Buiucani a fost la un pas de a nu avea loc sâmbătă. Unul dintre tobogane a fost distrus noaptea, înainte de inaugurare. Din nefericire, se întâmplă și astfel de lucruri… Greu de înțeles pe cine a deranjat toboganul și de ce s-a gândit cineva să-l strice?! Este revoltător că oameni care nu încearcă să facă nimic bun, nici măcar pentru ei, nu sunt în stare să prețuiască nici ceea ce fac alții!

    Toboganul a fost reparat până dimineața și, astfel, deschiderea terenului de joacă pe strada Calea Ieșilor, 49, a fost posibilă.

    Câteva mii de copii se vor putea bucura de locurile de joacă deschise pentru ei în cele trei cartiere ale capitalei. Toate au fost inaugurate sâmbătă de către primarul capitalei, însoțit de consilieri municipali PL.

    Primul teren a fost deschis în sectorul Ciocana, pe strada Dumeniuc, 22. Câteva zeci de copii, care au reușit deja să se joace pe noul teren, au primit mere și dulciuri de la primarul capitalei.

    Al doilea teren de joacă a fost deschis în sectorul Buiucani. Locatarii au ieșit cu mic cu mare în curtea blocului, mai ales că au avut parte de spectacol cu clovni, iar copiii au primit, pe lângă bomboane, și cărți. M-am bucurat să văd că era coadă la cărți, iar pentru copii a fost o surpriză să vadă că și autorii volumelor se aflau aproape.

    Cel de-al treilea teren a fost inaugurat în sectorul Botanica, pe Hristo Botev 15/2. Mă bucur că încet, încet, lucrurile se schimbă spre bine în curțile blocurilor. Este adevărat că mai este mult de muncă, dar am speranța că împreună vom face mai mult.

    Blogul consilierului municipal Iurie Nastas http://nastas.md/

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com