• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu după şedinţa Consiliului AIE: Am discutat multe şi nimic

    Mihai Ghimpu după şedinţa Consiliului AIE: Am discutat multe şi nimic

    03.11.2011  

    Aşa a comentat liderul PL discuţiile din cadrul consiliului AIE din seara zilei de ieri. Mihai Ghimpu a declarat că soluţia neînţelegerilor din Alianţă ar fi să se înţeleagă democraţii cu liberal-democraţii. Totodată, Mihai Ghimpu a ţinut să menţioneze că PL nu va vota un candidat din afara AIE pentru că asta va provoca neînţelegeri şi mai mari în cadrul Alianţei.

    Liderul PL a declarat că există soluţii pentru evitarea crizei, însă acestea trebuie găsite. "Omul când vrea să-şi cumpere o haină caută soluţii, iar noi îl căutăm pe necuratul în păpuşoi", a declarat Mihai Ghimpu.

    "Neînţelegeri sunt în Alianţă. Suntem gălăgioşi: ne certăm ca o familie la balcon, iar vecinii spun: "De-ar divorţa odată". Însă ei trăiesc şi un an, şi doi, şi treizeci. Alţii, dimpotrivă, trăiesc bine şi când aud că divorţează - incredibil", a mai menţionat liderul PL, îndemnând colegii să renunţe la declaraţii demagogice.

    "Soluţia: să se clarifice PD cu PLDM. Cine suntem noi în afara alianţei? Şi să fim responsabili în faţa oamenilor. Ce am făcut noi ca să găsim altă soluţie? Trebuie treptat se strângi lanţul la mafie, la toate. Nu ajungi în UE cu trei noduri la cravată", a mai spus Ghimpu.

    "Vor alegeri anticipate? O să-i văd după. Eşti tare cât eşti în scaun, dar pe urmă nu preţuieşti - mintea moldoveanului de pe urmă", a declarat liderul liberalilor.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com